top of page
_ad63859b-50c2-4988-b545-1163046d46f1.jpeg
Ageda

Agenda

OCTUBRE

Curs de DOBLATGE i AJUST de pel·lícules

Impartit per professionals en actiu
Doblatge en Català i Castellà
Amb pràctiques Reals i reel en acabar el curs
Opció de només doblatge
32 hores mensuals

Espectacles

Espectacles

Teatre Carrousel 5_edited.jpg

Allò que ens distingeix veritablement és la nostra participació activa a les festivitats dels pobles i festes majors. No només portem espectacles als escenaris, sinó que també portem l'energia i l'esperit de la celebració als carrers i places. Som el vincle entre la tradició i la innovació, oferint interpretacions fresques i emocionants de contes i històries que han estat transmeses de generació en generació.

Teatre

Banner teatre 1.png
Teatre

 

Som una companyia apassionada que porta a la vida escenaris màgics mitjançant obres de teatre emocionants, musicals arreplegats de melodies inoblidables i tallers d'interpretació que desperten el vostre potencial creatiu.

Obres de Teatre: Des de clàssics captivadors fins a històries contemporànies, les nostres obres de teatre et transportaran a mons plens d'emoció i intriga. Cada interpretació és un viatge profundament connectat amb les emocions i els dilemes humans.

Musicals Enlluernadors: Deixa't captivar per les notes i les històries que prenen vida a través dels nostres musicals. Des d'energètiques actuacions fins a moments de commovedora melodia, et portarem a un món on la música i el teatre s'uneixen en perfecta harmonia.

Tallers d'Interpretació: Donem vida als teus somnis de ser a l'escenari mitjançant els nostres estimulants tallers d'interpretació. Siguis novell o amb experiència, els nostres experts t'ajudaran a descobrir noves dimensions de la teva expressió artística.

En la nostra companyia, l'expressió artística és una passarel·la cap a l'inesperat. Treballem amb devoció per aportar autenticitat, passió i diversió a cada actuació i experiència. Uneix-te a nosaltres i viu la màgia de l'escenari com mai abans.

Cinema

Cinema

Cinema.png

Som una plataforma creativa que fusiona l'art del teatre amb la màgia del cinema. Des de la producció de pel·lícules inspiradores fins a la creació de trailers envoltants filmats amb la càmera del telèfon, oferim experiències audiovisuals úniques. A més, els nostres apassionants tallers abracen tot l'espectre de l'art cinematogràfic, incloent-hi direcció, edició i fotografia.

Podcast

Podcast

Design 3_edited.jpg

Amb ETC... la màgia de les històries cobra vida a través dels nostres apassionants podcasts.

Des de programes relacionats amb el món de la música fins a emocionants episodis de radioteatre en format podcast, t'oferim una finestra sonora al cor de l'art teatral.

Cada episodi és una finestra a la nostra passió per l'audiovisual, oferint una perspectiva diferent sobre les històries que ens mouen i les persones que les porten a la vida. Ja siguis un amant del teatre o un àvid consumidor de podcasts, el nostre contingut et captivarà i et convidarà a explorar el món de l'art teatral de manera única i innovadora.

Subscriu-te als nostres podcasts i mantingues-te atent a les nostres actualitzacions per a nous episodis i emocionant contingut relacionat amb el teatre, la música i més en aquest format fascinant. Entra al món sonor del teatre i descobreix una nova dimensió de l'art.

Descobreix els nostres programes

Croniques Podcast 3.png
work in progress.png
Tallers

Tallers / Cursos

Tallers.png

 Tallers i Cursos: Desenvolupa el Teu Art a Fons 

Explora el teu potencial creatiu amb els nostres emocionants tallers d'interpretació i cursos audiovisuals. Aprofundeix en les teves habilitats artístiques amb l'ajuda dels nostres experts.

Tallers:

Cursos:

Qui som?

Qui som

_e0994a29-a633-4bd8-ae84-3e0ac606235e.jpeg

ETC... (Espectacles, Teatre i Cinema) nascuda al 2012, inicialment destinada al joves i adolescents, però que fa uns anys compta amb gent de totes les edats.
Cada any hem presentat diversos espectacles relacionats amb les arts escèniques, principalment a la ciutat on ens vam fundar, El Prat de Llobregat, però també a d'altres ciutats de Catalunya, incloent-hi teatres de Barcelona, com per exemple la Sala Barts, on encara estem programats aquest any 2020. 

Enguany encetem un nou emplaçament, Platja d'Aro (Girona) per tal d'aportar la nostra passió per les arts escèniques a la gent d'aquest municipi i de tota la província, i poder cobrir la demanda de Teatre que sens dubte es molt gran, degut a la manca d'oferta en la zona.

Espectacles: Un dels trets que ens ha caracteritzat des del nostre inici, al 2012, és l'empenta per participar en diferents esdeveniments que organitza la nostra ciutat, i les ciutats del voltant. Per això, seguim fent presentacions, animacions, i d'altres espectacles puntuals en els quals hi pot participar tothom qui pertany a ETC...

Tallers: -En horaris de tarda, per als nens i adolescents que vulguin iniciar-se en el món de la interpretació, o que ja en tinguin experiència i s'hi vulguin especialitzar.

                -En horaris de vespre/nit, per als adults que vulguin participar de l'art de la interpretació, o de la creació teatral o cinematogràfica, i necessitin uns horaris flexibles.

                -Casal d'estiu, per a tothom qui ho vulgui, de manera intensiva. Principalment als matins de juny a setembre.

Companyia: Els muntatges que anem acabant passen a formar part del repertori d'obres que, com a companyia, movem per la resta del territrori, de manera que cada producte que s'acaba amb la suficient qualitat viatja per ésser mostrat a d'altres públics.

bottom of page