top of page
_ad63859b-50c2-4988-b545-1163046d46f1.jpeg
Ageda

Agenda

LOGO_DISSABTACLES_web2-removebg_edited.p

GAUDEIX I PARTICIPA
DELS DISSABTES MÉS
ESPECTACULARS!

ACTIVITATS GRATUÏTES
PER TOTS ELS PÚBLICS
SERVEI DE BAR

*Consumició mínima obligatòria (1€)
POETRY SLAM (1)_edited.png
13 GENER
19:00h
T’agrada la poesia? Doncs no pots faltar a la primera edició del Poetry Slam
!No es tracta d’una simple lectura: els participants competiran entre ells per decidir qui ha escollit i interpretat millor els seus poemes. El seu triomf en mans d’un públic entregat! El resultat final, estarà a les teves mans! De debó t’ho vols perdre?
CITES X  WEB (1)_edited.png
09 MARÇ
19:00h
Trobades casuals, expresses, absurdes, hilarants, sorprenents. Una situació, dues persones... què passarà en aquestes particulars cites teatrals que t’hem preparat?. Un conjunt d’esquetxos que et faran riure, pensar i emocionar-te!. Preparada per la nostra primera cita?  Voldràs una segona!
curts web (1)_edited.png
11 MAIG
19:00h
T’agrada el cinema? Ets dels que els hi agrada posar-se darrera de la càmera i explicar històries? Doncs no et pots perdre la 1a Mostra de Curtmetratges dels Dissabtacles d’ETC.
Participa i t’assegurem un públic entregat, un jurat competent i un premi ben cinematogràfic!
_edited.png
17 FEBRER
19:00h
Veniu a gaudir de la nostra particular versió de l’aclamat “CRIATURES”, en una lectura dramatitzada, on tindràs la llibertat d’imaginar com faries la posada en escena.
Pretenem que us ho passeu bé escoltant-nos, gaudint del text, però també de les veus, de l’entonació, el volum...fixeu-vos en les paraules. Teatre escoltat.
Pur divertimento per tots els teus sentits!
BALL CORT WEB (2)_edited.png
13 ABRIL
19:00h
T’agradaria endinsar-te a l’època del Barroc? Imaginar-te dins de la gran sala de ball d’un palau?
Doncs no t’ho pensis més! Vesteix-te amb les teves millors gales i vine a gaudir del genuí ball que et tenim preparat!. Minuet, Tambourí, Mussete... Podràs tirar el temps enrere!... Sense por al ridícul... perquè si no és Barroc.... és barraca!
Captura de pantalla 2024-05-01 a les 10.00.54.png
08 JUNY
19:00h
Els anys 50 van marcar una fita a la història de la música: El naixement del Rock&Roll.... Puja al teu “Càdillac”, pentina’t amb un gran tupé i vine a gaudir amb nosaltres d’aquesta festa especial amb música en directe al més pur estil Jukebox!
Desfilada de moda PinUp, Foodtruck i molt més! 

Espai Escoles Velles, Plaça Poeta Sitjà, 4
Castell d'Aro

POETRY
SLAM
LECTURES
DRAMATITZADES
MICROTEATRE
CITES